Τρόποι – Έξοδα Αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων της παραγγελία σας υπάρχουν οι παρακάτω δυνατότητες:

 1. Μέσω ACS courier, όπου η τιμολόγηση είναι ο τρέχων τιμοκατάλογος της ACS και αφορά για παράδοση στη διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής βρίσκεται σε μία από τους Δυσπρόσιτους Προορισμούς, όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ACS, τότε η αποστολή γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα ACS.
 2. Μέσω μεταφορικής της Αθήνας με κόστος 3 € ανά 15 kg και με δυνατότητα μεταφόρτωσης σε μεταφορική που θα μας υποδείξετε. Για το επιπλέον κόστος από την Αθήνα μέχρι τον τόπο προορισμού την συνεννόηση κάνει ο πελάτης.
 3. Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα.

Τα έξοδα αποστολής είναι:

 1. Για την περιοχή της Καλαμάτας με ΤΚ 24134 ή 24133 ή 24132 ή 24131 ή 24100:
  για συνολικό βάρος μέχρι 6 κιλά και συνολική αξία από 101€ και άνω γίνεται δωρεάν
  για τις υπόλοιπες παραγγελίες, γίνεται αποστολή με χρέωση 3€ τα πρώτα 2 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 2. Για τους υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς είναι:
  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 101€ και άνω με την ACS για συνολικά βάρη μέχρι 6 κιλά.
  Δωρεάν μεταφορικά με παράδοση-μεταφορά μέχρι μεταφορική Αθήνας και παραλαβή από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα για βάρη ανω των 6 κιλων και αγορές από 101€ και άνω . Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει η μεταφόρτωση σε μεταφορική της επιλογής σας για προορισμό εκτός Αθήνας.
  Αποστολή με ACS με χρέωση 3€ τα πρώτα 2 κιλά και χρέωση 1€ κάθε επιπλέον κιλό.
  Με μεταφορική Αθήνας με χρέωση 5€ ανά 15 κιλά. Θα γίνεται παράδοση-μεταφορά μέχρι μεταφορική Αθήνας και παραλαβή από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει η μεταφόρτωση σε μεταφορική της επιλογής σας για προορισμό εκτός Αθήνας.
 3. Για τους νησιωτικούς προορισμούς:
  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 101€ και άνω με την ACS για συνολικά βάρη μέχρι 6 κιλά
  Δωρεάν μεταφορικά με παράδοση-μεταφορά μέχρι μεταφορική Αθήνας και παραλαβή από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα για βάρη ανω των 6 κιλων και αγορές από 101€ και άνω . Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει η μεταφόρτωση σε μεταφορική της επιλογής σας
  Αποστολή με ACS με χρέωση 4€ τα πρώτα 2 κιλά και χρέωση 1€ κάθε επιπλέον κιλό.
  Με μεταφορική Αθήνας με χρέωση 5€ ανά 15 κιλά. Θα γίνεται παράδοση-μεταφορά μέχρι μεταφορική Αθήνας και παραλαβή από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει η μεταφόρτωση σε μεταφορική της επιλογής σας